فروش ۸ محصول ایران خودرو ویژه دی ماه ۱۴۰۳ + جزئیات قیمت میوه و صیفی‌جات (۳ دی ۱۴۰۳) | سیب امروز در مشهد چند؟ نرخ تورم آذر ۱۴۰۳ اعلام شد | کاهش نرخ تورم سالانه برای خانوار‌های ایرانی آغاز فروش خودرو لاماری ایما از ظهر امروز (۳ دی ۱۴۰۳) + شرایط پیش بینی قیمت طلا و سکه (دوشنبه ۳ دی ۱۴۰۳) پیش بینی بورس (دوشنبه ۳ دی ۱۴۰۳)| قله نوردی شاخص بورس ادامه دارد؟ تکذیب گمانه‌زنی‌های افزایش قیمت بنزین (۲ دی ۱۴۰۳) برای خرید آهن‌آلات در مشهد چه باید کرد؟ انبوه‌سازان لاکچری‌ساز بلای جان بازار مسکن ماجرای برنج‌های وارداتی آلوده چیست؟ نقد‌های مردمی به عرضه روغن‌موتور‌های بی‌کیفیت در مشهد قیمت خودرو‌های خارجی رشد ۳ تا ۳۵ میلیون تومانی پیدا کرد (۲ دی ۱۴۰۳) قیمت خودرو‌های داخلی در مسیر کاهش (۲ دی ۱۴۰۳) | پژو ۲۰۷ اتوماتیک یک میلیارد و ۳۵ میلیون تومان موتور بورس با بزرگان بازار روشن ماند | گزارش وضعیت بازار سهام (۲ دی ۱۴۰۳) نرخ طلا و سکه در مشهد (۲ دی ۱۴۰۳) حجم مخازن سد‌های خراسان رضوی، فقط ۱۴ درصد! اداره کل صمت خراسان رضوی طی ۸ ماه ابتدایی ۱۴۰۳ رتبه سوم کشور در تعداد پرونده کشف کالای قاچاق را کسب کرده است ۹ مزرعه ماهی خاویاری در خراسان رضوی فعال است قیمت امروز دلار، طلا، سکه و ارز دیجیتال (۲ دی ۱۴۰۳) | ریزش قیمت‌ها در بازار ارز و طلا آغاز عرضه سنگین دلار، تتر و درهم از فردا (۳ دی ۱۴۰۳) قانون پیش فروش مسکن اصلاح می‌شود جلسه مجلس با همتی و فرزین برای بررسی افزایش قیمت ارز، سه‌شنبه (۴ دی ۱۴۰۳) برگزار می‌شود کدام آپارتمان‌ها در وضعیت رکود بازار مسکن خریدار دارند؟ (۲ دی ۱۴۰۳) ویدئو | عبده تبریزی: قیمت پایین برق و گاز اقتصاد ایران را آشفته کرده است دلار حواله از ۶۳ هزار تومان عبور کرد (۲ دی ۱۴۰۳) ویدئو | قالیباف: گرانی‌های قیمت ارز و کمبود برق و گاز این روزها مشکلات زیادی برای مردم ایجاد کرده است زیان ۲۵۰ همتی صنایع درپی قطعی برق برنامه‌های مجلس برای حمایت از بورس چیست؟ |رونق بازار سرمایه با بازار توافقی ارز دستور پزشکیان برای تسریع در پرداخت وام ازدواج
سرخط خبرها

عذرخواهی وزیر جهاد کشاورزی از مردم | آرامش به بازار مرغ سراسر کشور باز می‌گردد

  • کد خبر: ۶۳۱۷۶
  • ۱۷ فروردين ۱۴۰۰ - ۱۱:۰۵
عذرخواهی وزیر جهاد کشاورزی از مردم | آرامش به بازار مرغ سراسر کشور باز می‌گردد
وزیر جهاد کشاورزی با بیان اینکه در پی اقدامات اخیر دولت، گوشت مرغ فراوان وارد استان تهران شده به طوری که با مازاد این کالا روبه‌رو هستیم، گفت: به‌زودی آرامش به بازار مرغ سراسر کشور باز خواهد گشت.

به گزارش شهرآرانیوز، «کاظم خاوازی» امروز در صحن علنی مجلس شورای اسلامی در تشریح وضعیت فعالیت‌های وزارت جهاد کشاورزی در ماه‌های اخیر، ضمن عذرخواهی از مردم به نمایندگی از دولت به دلیل اتفاقاتی که بازار محصولات کشاورزی طی ماه‌های اخیر رخ داد، ابراز امیدواری کرد: با تشکیل قرارگاه ساماندهی، در یک فرصت کوتاه آرامش را به بازار کل کشور تعمیم دهیم.

 

وی اضافه‌کرد: براساس اقدام‌های انجام شده قرارگاه ساماندهی مرغ کشور، اکنون روزانه یک‌هزار و ۸۵۰ تن گوشت مرغ وارد استان تهران می‌شود، در حالی که پیش از این حجم ورودی مرغ به این استان ۴۰۰ تن در روز بود.

 

خاوازی اظهار داشت: با توجه به حجم ورودی کنونی گوشت مرغ به استان تهران، با مازاد این کالا روبه‌رو هستیم.

 

تقلب شرکت‌های بسته‌بندی و صنوف، بازار را ملتهب کرد

وزیر جهاد کشاورزی تصریح‌کرد: اکنون ۸۸۱ هزار تن گوشت قرمز، ۱۱ میلیون تن شیرخام، ۲ میلیون و ۵۰۰ هزار تن گوشت مرغ، تخم مرغ و عسل در کشور تولید شده و مشکلی در تولید محصولات پروتئینی نداریم، اما اتفاق نامیمونی در روز‌های گذشته افتاد که فضا را ملتهب کرد.

 

وی اضافه‌کرد: طبق آمار‌های موجود، از ابتدای سال ۹۹ تاکنون در هیچ دوره‌ای به اندازه بهمن‌ماه گذشته جوجه‌ریزی نداشتیم و جوجه ریزی هم توسط سازمان دامپزشکی کشور و بیمه تحت کنترل است، زیرا به ازای هر جوجه‌ریزی باید بیمه انجام شود و افراد ناظری هستند که این کار را انجام می‌دهند.

 

خاوازی گفت: براساس اطلاعات میدانی ما، میزان انحراف از جوجه‌ریزی ۱.۳ دهم درصد است بنابراین جوجه‌ریزی و تولید گوشت مرغ به اندازه کافی انجام شده است، زیرا ما در برخی دوره‌ها ۹۰ میلیون، ۱۰۰ میلیون یا ۱۱۰ میلیون قطعه جوجه‌ریزی داشتیم، اما چنین مشکل و التهابی در بازار گوشت مرغ کشور را شاهد نبودیم.

 

وزیر جهاد کشاورزی با بیان اینکه مدیریت خرید گوشت مرغ توسط مردم هم کمکی به این بازار ملتهب نکرد، افزود: پس اتفاقات دیگری در بازار افتاد که منطبق با تولید نبود، امروز آمار احتکار و منجمد کردن گوشت مرغ را داریم به‌طوری که در تهرانی که حداکثر نیاز روزانه‌اش به گوشت مرغ یک‌هزار و ۲۰۰ تن است مشخص شد فقط نزدیک یک‌هزار تن در سه شیفت بسته‌بندی اتفاق افتاده است.

 

وی اظهار داشت: تقلب‌های بسیار گسترده‌ای در شرکت‌های بسته‌بندی و در سطح صنوف انجام شده است.

 

خاوازی تصریح کرد: در این زمینه بالاخره دولت تصمیم گرفت کارگروهی را با مسوولیت وزیر جهاد کشاورزی و همکاری سایر دستگاه‌ها ایجاد کند که در سه روز کاری با هماهنگی استانداران قیمت‌ها مناسب شده است.

 

رفع مشکل مرغ سه استان دیگر در دست پیگیری است

وی گفت: اکنون سه استان کهگیلویه و بویر احمد، آذربایجان شرقی و سیستان و بلوچستان با مشکل کمبود گوشت مرغ روبه‌رو هستند که برای رفع این معضل استان‌های معینی تعریف کردیم و این موضوع در حال پیگیری است.

 

خودکفایی در کره

وزیر جهاد کشاورزی در بحث تامین کره کشور افزود: اتفاق خوبی که در سال ۹۹ افتاد بی نیازی از واردات کره بود، به‌طوری که پیش از این ۴۵ تا ۵۰ هزار تن کره به کشور وارد می‌شد که رفع شد.

 

وزارت جهاد کشاورزی فقط متولی تولید است

وی گفت: براساس تصمیم روسای سه قوه، همه مسوولیت‌ها تجارت در بخش کشاورزی از جمله صادرات، واردات و تنظیم بازار داخلی از وزارت جهاد کشاورزی گرفته شد و طبق تبصره یک مصوبه هیات وزیران، مسوولیت تنظیم بازار و ذخایر راهبردی کالاهایی، چون گوشت مرغ، گوشت قرمز، روغن، برنج و گندم بر عهده وزارت جهاد کشاورزی نیست.

 

توسعه دیمزار‌های کشور و افزایش ۳۰۰ هزارتنی تولیدات

وزیر جهاد کشاورزی گفت: اکنون به صورت نمونه و پایلوت در ۶ استان و ۷۰ شهرستان در سطح ۷۴ هزار هکتار بهره‌برداری را شروع کردیم و پیش‌بینی می‌شود با تثبیت شن‌های روان و درآمدزایی بیشتر برای کشاورزان در همین سطح ۳۰۰ هزار تن به تولیدات کشاورزی اضافه شود که نوید خوبی برای توسعه دیمزار‌ها است.

 

بهبود تراز تجاری بخش کشاورزی

خاوازی درباره تراز تجاری بخش کشاورزی نیز اظهار داشت: تراز تجاری بخش کشاورزی در سال زراعی ۹۸ منفی ۶ میلیارد و ۷۶۷ میلیون دلار بود که در سال زراعی ۹۹ به منفی ۲ میلیارد و ۴۶۳ میلیون دلار ارتقا یافت که همه این‌ها به زحمات کشاورزان برمی‌گردد.

 

۳۹۰ هزار تن سیب درختی در انبار‌ها موجود است

وی، وضعیت تولیدات باغبانی را مناسب دانست و گفت: در سیب درختی هنوز ۳۹۰ هزار تن از تولیدات ما در انبار‌ها موجود است و ۸۳۰ هزار تن سیب درختی به کشور‌های هدف صادر شد.

 

وزیر جهاد کشاورزی اضافه‌کرد: ۲۷۵ هزار تن پرتغال و ۶۴ هزار تن کیوی در انبار‌ها و سردخانه‌های کشور موجود است و از نظر پسته، کشمش و خرما و سایر محصولات وضعیت مناسبی داریم.

 

افزایش هزینه‌های تولید در قیمت نهایی محصول موثر است

خاوازی با تاکید بر اینکه وزارت جهاد کشاورزی مسوول قیمت محصولات کشاورزی و تنظیم بازار نیست، گفت: بخش کشاورزی مانند همه بخش‌های دیگر بخش رقابتی و متاثر از قیمت سایر کالا‌ها از جمله نهاده‌ها و عوامل تولید است.

 

وی افزود: میانگین دستمزد روزانه نیروی کار از سال ۹۸ تا سال ۹۹ نزدیک به ۴۹ درصد و هزینه‌های حمل و نقل ۳۰ درصد و خدمات ماشینی ۶۸ درصد افزایش یافته و همه این‌ها در قیمت نهایی که کشاورز کالایش را باید بفروشد تاثیرگذار است.

 

وزیر جهاد کشاورزی خاطرنشان‌کرد: در بخش کشاورزی فقط چهار نهاده ذرت، کنجاله، جو و سویا ارز ۴۲۰۰ تومانی دریافت می‌کنند و بقیه نهاده‌های بخش کشاورزی همگی با قیمت آزاد و متاثر از اتفاقات دیگر اقتصاد کشور هستند.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->